Merhaba sevgili oyuncular, bakım tamamlandı.


- Üç İmparatorluk Savaşı etkinliğinde ödül kazanılıp izleyiciye geçtiğinde artık krallıktaki aktif oyuncu sayısından çıkarılıyor.

- Üç İmparatorluk Savaşı etkinliğinde Kırmızı, Sarı ve Mavi Krallık Anahtarları yeniden her yerden düşüyor. Ancak orta alana göre daha az düşme oranına sahiptir.

- Üç İmparatorluk Savaşı etkinliğinde Krallık Anahtarını düşüren oyuncunun adı farkındalığı artırmak için genel duyuruya eklendi.

- Üç İmparatorluk Savaşı etkinliğinde bir krallık kazandığında ve ödül aşamasına geçiş sırasında varsa Kader Kilidi, Wukong ve Anıt yok ediliyor.

- Üç İmparatorluk Savaşı etkinliğinde Krallık Anahtarını Anıta sürükleyen ve bir krallığın savaşına son veren oyuncu 33% şans ile özel Wukong kostümü ya da başlığı elde ediyor!

- Gölge Savaşçısı ve Oryantal kostümlerine parlama efekti eklendi.

- Yeşil Vadi etkinliğinde yeşil lastiklerin yeniden doğma süresi 300 saniyeden 100 saniyeye düşürüldü. Bu aynı zamanda 3 kat daha fazla kırmızı lastik anlamına geliyor.

- Yeşil Vadi Sandığında artık ataklar üçer adet, defanslar ikişer adet çıkıyor. Saka2 oyunumuz için sandığa Nemere ve Razadör Bileti eklendi.

- Yeşil Vadi Sandığına Druid Parçası eşyası eklendi. Bu eşyadan 10 adet topladığınızda Druid Gurur kostümü ya da başlığı elde edebilirsiniz. 

- Nemere Sandığı içeriği güncellendi ve Saka2 oyunumuz için düşme şansı artırıldı. Krampus Parçası eşyası eklendi. Bu eşyadan 10 adet topladığınızda Krampus Avcısı kostümü ya da başlığı elde edebilirsiniz.

- Şeytan içeriği güncellendi. Dr. House Parçası eşyası eklendi. Bu eşyadan 10 adet topladığınızda Dr. House kostümü ya da başlığı elde edebilirsiniz. Anka2 ve Turna2 oyunumuz için Zehir Kılıcı vb. itemler kaldırıldı. Düşen Won miktarı artırıldı. Tüm içerik için rehber sayfamızı ziyaret edin.

- Ejderha Kutsaması artık ticaret ekranına eklenebiliyor.

- Üç İmparatorluk Savaşı etkinliği çarşamba ve cumartesi günleri 22:30'da otomatik olarak gerçekleşecektir. Bugün dahildir.

- Bireysel Arena etkinliği tüm sistem değiştirildi ve yeniden yazıldı. Görsel birkaç düzenlemeden sonra haftaya sizlerle birlikte testlerine başlayacağız. Etkinliğin adı güncellenerek Savaş Arenası etkinliğine dönüştürülmüştür.


Oyun açılış saatleri

Anka2: 13:03